Fülesbagoly

Meghalt az AC/DC alapítója, gitárosa

2017. november 18. - RionaFbly

Az AC/DC társalapítója és ritmusgitárosa, Malcolm Young ma délután 64 éves korában elhunyt, tette közzé a szomorú hírt a zenekar. Olyan hatalmas örökséget hagyott maga után, mely sohasem merül feledésbe - nyilatkozták róla volt zenésztársai.

malcolm_young.jpg

Malcolm Young 1973-ban alapította az AC/DC-t, majd rögtön felkérte testvérét, Angust is, hogy csatlakozzon a bandához. Malcolm egészen 2014-ig volt a zenekar aktív tagja, de sajnos fel kellett hagynia tevékenységével súlyos mentális betegsége miatt.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Malcolm Young ma délután elhunyt. Malcolm volt az AC/DC alapítója, Angus oldalán. Óriási elkötelezettséggel vezette a zenekart a háttérből, és páratlan hűséggel kezelte rajongóit. Olyan hatalmas örökséget hagyott maga után, mely sohasem merül feledésbe - olvasható a zenekar honlapján.

Malcolm Young halálát súlyos mentális betegsége okozta, mellyel már hosszú ideje küzdött.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4013305531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.19. 13:34:26

Tiszta szívből sajnálom zseniális zenész volt és nyugodjon békében!
süti beállítások módosítása