Fülesbagoly

Björk már megint mit művelt?

2017. november 15. - RionaFbly

Új klippel jelentkezett Björk, mely a jövő héten megjelenő kilencedik stúdióalbumának, az Utopianak második előfutára. A Blissing Me című dalhoz készített film bizonyára nem fog csalódást okozni rajongóinak, hisz ez is elég elborultra sikerült.

bjork_blissing_me_lead_kep.jpg

Az izlandi énekesnő kiadta legújabb videóklipjét, melyet a Blissing Me című dalhoz készített. Ez a második single a jövő héten megjelenő Utopia című stúdióalbumáról. Korábban már kiadta a The Gate című számának kisfilmjét, mely szintén nem hazudtolta meg Björk különös művészi beállítottságát.

A mostani klipben is inkább hasonlít egy begombázott elf-re akit valami furcsa szeánsz által megszállt egy démon. De valljuk be: nem is vártunk tőle mást, és a rajongóinak bizonyára nagyon fog tetszeni az új anyag, akár csak a videóklip, melyet itt nézhettek meg.

Az Utopia című album a kilencedik a sorban, november 24-én jelenik meg, és a következő dalok szerepelnek majd rajta.

Utopia

1 ‘Arisen My Senses’
2 ‘Blissing Me’
3 ‘The Gate’
4 ‘Utopia’
5 ‘Body Memory’
6 ‘Features Creatures’
7 ‘Courtship’
8 ‘Loss’
9 ‘Sue Me’
10 ‘Tabula Rasa’
11 ‘Claimstaker’
12 ‘Paradisa’
13 ‘Saint’
14 ‘Future Forever’

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1413278607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.16. 17:30:27

Mire kimondanám magamban, hogy inkább a korábbi lemezeit hallgatom időnként továbbra is, egyszer csak mégis megtetszik. Bár nekem ez már egy kicsit vad, de kíváncsi leszek az új album többi részére is, mindig található 1-2 mestermű. Azt sajnálom kicsit, hogy mostanában több a színpadiasság és kevesebb a zene. De azért akad az is.
süti beállítások módosítása