Fülesbagoly

Hirtelen színpadra lépett Michael Jackon lánya

2017. október 24. - RionaFbly

A fiatal modell, Paris Jackson még unokatestvérét Austin Brown-t is meglepte, amikor hirtelen ötlettől vezérelve felugrott a színpadra, hogy közösen adják elő a férfi jól ismert Smile című számát. Az eredmény pedig egy könnyed, vidám duett lett.

paris_jackson_lead_kep.jpg

Michael Jackson egy szem lánya, Paris Jackson unokatestvérével, Austin Brown-nal énekelt egy számot a West Hollywood-i Soho House-ban. A koncertet eredetileg Brown adta, de a 19 éves modell egyszer csak felugrott mellé a színpadra, mondván, hogy szívesen elénekelné vele közösen a Smile című dalát. Habár a fiatal lány inkább édesanyjára hasonlít, énekhangját biztosan Jacksontól örökölte. Erre bizonyíték az alábbi videó, melyet maga Auston Brown osztott meg Instagrammon, ami itt nézhető meg.
- Nincs is annál jobb, mikor a kicsi unokahúgod kívülről fújja a dalodat és veled együtt akar énekelni - kommentálta a bejegyzés alá Brown.

Paris - aki a nevét egyébként arról a városról kapta, ahol megfogant - azonban inkább a film és divat szakma iránt érdeklődik. Többször szerepelt különböző tévéműsorokban, valamint Michael Jackson emlékére készült dokumentumfilm munkálataiban is jócskán kivette a részét. Legnagyobb filmes sikerét eddig a Star című tinédzser drámában érte el eddig, de a divatszakmában idén elnyerte a feltörekvő tehetségeknek járó fődíjat. 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3213068476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása