Fülesbagoly

Hat év után újra lemezt ad ki az Offspring

2017. október 12. - RionaFbly

Sokat kellett várniuk az Offspring rajongóknak, de úgy néz ki, türelmük gyümölcse végre beérni látszik. Dexter szerint - aki nemrég megszerezte a Ph.D fokozatát molekurális biológia szakon - hat év után, jövőre biztosan megjelenik a banda új lemeze. 

offspring_lead_kep.jpg

Ez az a pillanat, amire az Offspring rajongói hosszú évek óta várnak, ugyanis az ikonikus punk csapat egy interjúban árulta el, hogy jövőre már biztos, új koronggal jelentkeznek. A zenekar utoljára 2012-ben adott ki albumot, Days Go By címmel, és azóta nem sokat hallattak magukról. Most a banda énekese Dexter Holland és a gitáros Noodles elárulta, 2018-ra új anyaggal készülnek.

- Ez így igaz, dolgozunk a lemezen már egy ideje - mondta még szeptemberben a Rock In Rio szervezőinek egy videóinterjúban Dexter a csapat frontembere.

- Eleget vártak a rajongóink, úgy gondolom, hogy itt az ideje: végre kapjanak is valamit. Néhány dalunk már készen is van, még szeretnénk csinálni hozzá párat, és mindenképpen kiadjuk hamarosan az anyagot - tette hozzá Noodles.

A Days Go By megjelenése után azért a srácok sem unatkoztak, 20 éves fennállásuk alkalmából 2014-ben turnéra indultak, majd 2015-ben kiadták a Coming for You című kislemezüket, Holland pedig idén májusában megszerezte a Ph.D fokozatát, molekurális biológia szakon.

- A kutatásom a HIV virus által okozott AIDS-ról szólt, melyben több mint 35 millió ember szenved jelenleg is világszerte. Nagyon érdekel a virológia, és hozzá szerettem volna járulni, akár csak egy kicsit is, hogy jobban megismerjük és kezelhessük ezt a kórt - nyilatkozta diplomamunjákáról az énekes.

Az új anyag megjelenésének pontos részleteiről egyelőre nem beszéltek, de Dexter magabiztosan állítja, hogy biztosan meg fog jelenni az album 2018-ban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9912957311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása