Fülesbagoly

Szürreális szövegvideóval jött ki a The Rolling Stones

2017. szeptember 04. - RionaFbly

A videó mellett hamarosan érkezik az 50 éves Their Satanic Majesties Request album évfordulós kiadása is.

the_rolling_stones_lead_kep.jpg

A The Rolling Stones bemutatta a 2000 Light Years From Home dalához készült új dalszöveg-videóklipjét, melyet mint egy előleget szántak a rajongóiknak a Their Satanic Majesties Request album ötvenedik évfordulójára. Ezenfelül az albumot is újra kiadják box set formájában szeptember 22-én az ABKCO Records gondozásában.

A Lucy Dawkins és Tom Readdy által készített pszichedelikus klip úgy kezdődik mintha egy horror filmet néznénk a nyolcvanas évekből. A kamera szépen lassan közelít egy háromszemű jógamester felé, aki mint egy portál, vezet minket át az új dimenzióba, ahol különböző korok jellegzetes épületei, járművei, szimbólumai, virágok, démonok, pillangók rovarok egyszerre vannak jelen mint egy nagyon furcsa káoszt hozva létre az ellentétek alternatív világban.

 Az 50. éves Their Satanic Majesties Request gyűjtői kiadása már előrendelhető. Az új kiadvány a dalok mono és sztereó verzióit is tartalmazza bakeliten illetve hibrid szuper audio CD-n. Mellékelnek hozzá egy húsz oldalas könyvet eredeti fotókkal, valamint a Grammy-díjas Rob Bowman dalszövegíró jegyzeteivel.

A The Rolling Stones jelenleg is turnézik Európa-szerte, hazánkhoz legközelebb az ausztriai Spilbergben a Red Bull Ringben lépnek majd fel szeptember 16-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3212803638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása