Fülesbagoly

Autóbalesetet szenvedett Mike Patton

2017. augusztus 22. - matesas

Balsors kíséri a Dead Cross turnéját, a hétfő esti Los Angeles-i koncert elmaradt, a banda gitárosa a színpadon jelentette be, hogy Mike Patton énekes autóbalesetet szenvedett. Sajnos egyelőre semmit sem lehet tudni Patton állapotáról.

mike_1_1.jpg

Egy hete rendőrségi fogdán végezték a Dead Cross tagjai, most azonban komolyabb a baj. Mike Patton autóbaleset érte, részleteket egyelőre nem lehet tudni, Michael Crain, a banda gitárosa jelentette be a közönségnek, hogy a koncert elmarad.

– Baleset történt, Mike balesetet szenvedett. Nem súlyos, de lehetetlen, hogy ma este itt legyen velünk. Fájdalmai vannak. Nagyon sajnálom, elnézést kérünk. A jegyek árát visszatérítjük - mondta Crain, a közönség soraiból pedig sokan bekiabáltak: „Szeretünk Mike! Imádkozunk érted Mike!”

Dave Lombardo, az együttes dobosa is csak annyit mondott, hogy amint lehet, elindulnak Pattonhoz a kórházba. Amint hír érkezik a zseniális frontember állapotáról, közöljük veletek. Addig mi is szorítunk Mike-nak, és őszintén hisszük: ezen a hiperaktív „perpetuum mobilén” nem foghat ki egy baleset.

Néhány napja Patton még egy ifjú rajongóval bolondozott Austinban:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr812772422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása