Fülesbagoly

20 perc után faképnél hagyta a közönséget Liam Gallagher

2017. augusztus 04. - matesas

Alig húsz percet tartózkodott a színpadon a Chicagoban megrendezett Lollapalooza fesztiválon Liam Gallagher. Az Oasis egykori frontembere egy dal közben egyszerűen lesétált a színpadról, láthatóan társai sem értették a helyzetet.gallegher.jpg

A Lollapalooza nyitónapjának egyik legjobban várt sztárfellépője volt Liam Gallagher, az öntörvényű énekes produkcióját azonban nem sokáig élvezhették a rajongók. Gallagher az Oasis „Rock ‘n’ Roll Star” és „Morning Glory” dalaival nyitott, majd elnyomta a „Wall of Glass” című számát. Az azt követő „Greedy Soul” közben egyszer csak teljesen váratlanul, se szó, se beszéd lesétált a színpadról, zenésztársai még játszottak tovább, tanácstalanul néztek a frontember után, majd ők is távoztak. Később Gallagher egy Twitter-üzenetben kért elnézést és hangproblémáival magyarázta a kínos befejezést.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6912719766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása