Fülesbagoly

Az erdőben lelt menedékre a Nirvana basszere

2017. augusztus 01. - matesas

Krist Novoselic és új zenekara, a Giants in the Trees megmutatta a banda első dalát, a „Sasquatch” című számhoz egy alacsony költségvetésű, mégis szép videó is készült, amelyről Novoselic a rá jellemző iróniával nyilatkozott.giants.jpg

Kifejezetten kellemes hallgatni a „Sasquatch” című debütáló dalt, ez a bendzsóval megfűszerezett folk-rockos bemutatkozás nyugalmat, természetközelséget áraszt magából, mintha csak Novoselic itt találna nyugalmat zaklatott múltja után, amelyre örökös árnyékot vetett a Nirvana depresszív komorsága és Kurt Cobain tragikus halála. A Giants in the Trees tavaly alakult, eddig a négyes megelégedett kisebb, lokális koncertekkel, hamarosan azonban megjelenik első lemezük. Novoselic mellett Jillian Raye (ének-bendzsó), Ray Prestegard (gitár) és Erik Friend (dob) zenél az együttesben, amelynek első videoklipjéről a tőle megszokott iróniával nyilatkozott a basszgitáros.

– Megvettem azt a területet, ahol a videót rögzítettük. Kivágattam az összes fát és egy golfpályát építtettem a helyére. Ez a videó több, mint 2 millió dollárba került. Az egész flórát műanyagból, habból és egyéb anyagokból alkottuk meg, hogy minden igazán természetesnek tűnjön - magyarázta az egyébként alacsony költségvetésű filmről Novoselic, aki egyébként társaival együtt elkötelezett természetvédő. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1112708914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása