Fülesbagoly

Amputációja után visszatért a színpadra a rocker

2017. július 19. - matesas

Van, akik összezuhannak egy trauma után, Steve Grimmettet azonban nem ilyen fából faragták. A Grim Reaper énekes pontosan fél évvel lábamputációja után visszatért a színpadra, és ugyanolyan lendülettel nyomta a showt, mint korábban bármikor.grimmett.jpg

Fél évvel ezelőtt Ecuadorban kórházba szállították Steve Grimmettet, az énekes lábát egy agresszív fertőzés támadta meg, amely végül a csontokra is kiterjedt. Az énekes élete volt a tét, az orvosok két operációt hajtottak végre rajta, második alkalommal térd fölött amputálták a beteg végtagot. A frontember idén februárban térhetett vissza otthonába, áprilisban pedig megkapta a művégtagját, amellyel immár egyre magabiztosabban közlekedik. Az énekesben hatalmas szív dobog, múlt pénteken a Németországban megrendezett Bang Your Head!!! fesztiválon visszatért a színpadra, és rajongói legnagyobb megelégedésére ismét mikrofont ragadott.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712673835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása