Fülesbagoly

Erőszakos Slipknot albumot akar Corey Taylor

2017. június 25. - matesas

Három éve jelent meg a Slipknot utolsó lemeze, és úgy tűnik, még sok időt kell várni egy új albumra. Corey Taylor frontember azonban már tudja, milyen zenei irányba induljanak, és ez minden Slipknot-rajongó számára biztató lehet.

slipknot_1.jpg

A populáris jelzőt talán egyik Slipknot-lemezre sem lehet ráaggatni, az iowai szupercsapat közönsége nem is ezt várja Tayloréktól. Annál inkább megalkuvást nem tűrő zúzást, zajt, kemény riffeket. A 2014-es .5: The Gray Chapter lemezen kaptunk is ebből rendesen, de vajon mit hoz a jövő?

Corey Taylor fontember a Metal Waninak nyilatkozott.

– Semmi sem történik, két éve semmit sem csinálunk közösen. Mindenki a saját projektjeivel foglalkozik. Néha el kell engedni a másikat és időt hagyni, hogy ismét hiányozzon - mondta Taylor, majd szót ejtett a jövőbeli terveiről is.

– Tudom, hogy valami erőszakosat akarok írni. Olyan dolgot akarok tenni, ami kellemetlen érzést kelt. Oda szeretnék eljutni, ahol már nagyon rég nem jártunk. Nem tudom, hogy ez mit jelent, de azt hiszem, amikor meghallom, tudni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7512619213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása