Fülesbagoly

Elhunyt rajongója férjének üzent Dave Grohl

2017. június 22. - matesas

Eddig is tudtuk, hogy Dave Grohl jó arc, a Foo Fighters frontembere most is egy fantasztikus emberi gesztussal bizonyította, hogy helyén van a szíve. Dave megható üzenetet küldött egy rákban elhunyt rajongója férjének.

dave1.jpg

Az angliai Devonban élő Laura Plane-nél 2009-ben diagnosztizálták a halálos kórt, az asszony egészen mostanáig küzdött a betegséggel, a múlt hónapban hunyt el. A férje, Jon az Instagramon keresztül küldött egy üzenetet mindkettőjük kedvenc zenekarának, a Foo Fightersnek. „Hey, Foo Fighters, arra kérlek titeket, hogy ajánljátok az Everlongot a feleségemnek a Glastonbury fesztiválon. A tizedik házassági évfordulónkra már nem tudtunk jegyet szerezni a koncertetekre, mert túl betegnek érezte magát. Nekem ez most a világot jelentené. Ő volt a legjobb számomra.” Ezt üzente Jon és legnagyobb meglepetésére kisvártatva válasz érkezett, méghozzá Dave Grohltól.

dave.jpg

„Jon, itt Dave. Hallottam Lauráról. Szeretetet, reményt és fényt küldök neked. Gondolni fogunk rátok a Glastonon. Vigyázz magadra!” - ez az üzenet állt egy kézzel írt lapon, amit Grohl a kezében tart.

A Foo Fighters jövő hétfőn Budapesten is fellép, várjuk a koncertet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1512613097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása