Fülesbagoly

Meghalt Axl Rose kiskutyája

2017. június 14. - matesas

Elveszteni egy kutyát, az olyan, mintha a családtagját gyászolná az ember. Érthető, hogy Axl Rose-t is megrázta hű társa, Rosie halála, a négylábú a Guns N’ Roses zürichi koncertje előtt költözött a másvilágra, gazdája egy AC/DC dallal emlékezett rá.

axlrose.jpg

A Guns N’ Rosesnak minden oka megvan az elégedettségre, szakmailag és anyagilag is hatalmas siker a Not in this Lifetime turné, a Forbes magazin szerint a banda eddig 84 millió dollárt (23 milliárd forint!) kaszált a világot átszelő koncertezéssel. A zenekar már Európában jár, múlt szerdán Zürichben léptek fel.

Ám a sikerek ellenére Axl Rose frontember nem lehet boldog, pont a zürichi show délelőttjén halt meg szeretett kutyája, Rosie. A banda eljátszotta az AC/DC "Whole Lotta Rosie" című dalát, a számot Axl vezette fel, szomorúan beszélt érzéseiről a közönségnek.

– Amikor ezt a dalt játszuk, látom magam előtt ezt a kiskutyát, velem lesz a színpadon. Mindig olyan kib......ul boldog volt. Mielőtt ma eljöttünk a koncertre, elhunyt. Szóval ez a dal neki szól, az egész koncerten Rosie-ra gondoltam - mondta elérzékenyülve Axl, majd a többiek belecsaptak a húrokba, ő pedig apait-anyait beleadva énekelte a dalt. Megmutatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712592343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása