Fülesbagoly

Így csapatja Ausztráliában a Tankcsapda

2017. május 03. - matesas

A nagy sikerű budapesti Sportaréna koncert után már Ausztráliában nyomulnak a debreceni rockcsempészek. A Tankcsapda három koncerten lép fel a koalák földjén, az első bulit már le is tolták, Melbourne után Sydney következik.

tank3.jpg

Háromállomásos ausztrál turnén vesz részt a Tankcsapda, a zenekar először jár a messzi földrészen, szerdán Melbourne-ben, a The Corner Hotelben zúztak, telt ház előtt. Egy rajongói videó tanúsága szerint elég nagyot tombolt a közönség a Mennyország touristra.

„Ez igen! Nagy köszönet, élveztük!” - írták a Facebook-oldalukon, s mint látható, sok ausztráliai magyar fejezi ki a zenekarnak, hogy már nagyon várták őket.

tank1.jpg

Fotók forrása: Tankcsapda Facebook-oldala

Mint arról korábban a Fülesbagoly beszámolt: a banda elég rég óta szervezte az ausztráliai kalandot.

– Az ötlet tulajdonképpen már két éve megfogalmazódott, de a zenekar számára mindig az volt a lényeg, hogy ne lépjenek túl nagyokat, fokozatosan mérjék fel a lehetőségeket - mondta korábban a bagolynak Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtóreferense. – Az együttes nem azért utazik külföldre, hogy világsztár legyen, hanem azért, hogy örömet szerezzen az ottani rajongóknak, a kint élő magyaroknak - tette hozzá Bakó.

A zenekar most tovább utazik, pénteken Sydneyben, vasárnap Brisbane-ben van jelenésük.

tank2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5612477585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2017.05.04. 08:19:54

Kíváncsi lennék, mekkora a nem magyar anyanyelvűek részéről az érdeklődés?

Gazz 2017.05.04. 09:28:43

Hajrá Srácok! Itthon már learattátok a learatható babérokat, ideje volt külföldön is próbálkozni!
süti beállítások módosítása