Fülesbagoly

Fővárosi tereken ad koncerteket egy emeletes buszról a Budapest Voices

2017. május 02. - Bagolyhír

Öt koncertet ad egy délután leforgása alatt a fővárosban a Budapest Voices május 7-én. Az énekegyüttes egy emeletes buszra száll, és Budapest különböző pontjain megállva a járműről énekel a járókelőknek, turistáknak. A flashmob során nem feledkeznek meg az édesanyákról sem, akiket aznap ünneplünk.

budapest_voices_2017_foto_mate_balazs.jpgFotó: Máté Balázs 

Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra pattan, és a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad. A kórus minden állomáson más repertoárt énekel az áthangszerelt underground és rock slágerekből. Céljuk, hogy meglepjék, illetve szórakoztassák a járókelőket, turistákat. Mivel aznap van Anyák napja, ezért külön kedveskednek az édesanyáknak: facebook-oldalukon meghirdetett játék szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások között. Így ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek. Az első fellépés a Hősök terén lesz 14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren muzsikál az együttes 15 órakor, a Nyugati tér órájánál 16 órakor énekelnek, majd 16:45-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál bukkannak fel, a koncertsorozatot pedig 17:30-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a KV2 Audio hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járműt színpadként használva koncertezik mindenhol. A TérTurné az A-HÍD Építő Zrt. támogatásával jött létre.

budapestvoices_terturne.jpg

Aki szeretné a Budapest Voicest egy egész estés koncerten is látni, az megteheti a Kobuci Kertben, ugyanis május 18-án az óbudai szórakozóhelyen ad nagykoncertet az együttes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7112474127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása