Fülesbagoly

Lemmy: a népszerűség olyan, mint az ár-apály

2017. április 12. - matesas

Lemmy nem csak jófej, de olykor bölcs is volt - állítja Phil Anselmo, a Pantera egykori frontembere. A most már új zenekarokban nyomuló Anselmo elmesélte, milyen atyai jótanácsokkal látta el őt Lemmy a halála előtt.

 

philip-anselmo-lemmy-kilmister.jpg

Anselmo felelevenítette az utolsó találkozását a 2015-ben elhunyt Lemmyvel. A manapság Superjoint nevű bandában éneklő Anselmo szerint mindig érdemes volt odafigyelni arra, amit a több évtizedes rock and roll múlttal rendelkező Motörhead-főnök beszél, sokat lehetett tanulni Lemmy életbölcsességeiből.

– Ő volt az egyetlen, aki arról beszélt nekem, hogy a népszerűség olyan, mint az ár és az apály. Egyik nap még itt van, aztán ugyanolyan gyorsan tovaillan. És eljönnek azok a pillanatok a karrieredben, amikor senki sem fog megérteni és nem leszel népszerű  - magyarázta Anselmo.

A bagoly pedig a sok bölcsesség után nem tehet mást, mint hogy feltekerje kicsit a hangerőt.

Motörhead - Ace of Spades:

 

Pantera - 5 Minutes Alone:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9412419943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása