Fülesbagoly

Itt van a Papa Roach válasza a Linkin Parkra

2017. április 04. - matesas

Mérget vennénk rá, hogy a két zenekar kémkedik egymás után. A Papa Roach és a Linkin Park egy napon, május 19-én adja ki legújabb nagylemezét, és szembeötlő, hogy „Csótánypapáék” most kiadott dala is abból a receptből készült, mint a Linkin Park aktuális slágere, a szeretett-gyűlölt Heavy.

paparoach.jpg

Igényes popzeneként jellemeztük februárban a Linkin Park „Heavy” című szerzeményét, amely azóta a zenei tévék és rádiók rojtosra játszott dala, de éppen popos hangzása miatt alaposan megosztja a rajongókat.

Na, most megérkezett a Papa Roach válasza és csak a süket nem hallja, hogy a Periscope gyakorlatilag ugyanabból az anyagból építkezik, mint a Heavy. Ez is egy lassabb, kellemesen dallamos, a gitárokat háttérbe szorító dal, és akárcsak a Linkin Park, úgy a papa Roach is bevont egy aranyos hangú énekesnőt. Skylar Grey hangjának tónusa ebben a dalban egyébként alig különbözik a Heavyben megszólaló Kiiaratól, szóval tényleg mintha az egyik dal a másik ikertesója volna. Meglepő volna, ha hamarosan ne készülne klip is a Periscopehoz, hiszen maximálisan zenetévé kompatibilis.

Ja, és micsoda véletlen: a Linkin Park és a Papa Roach új albuma is május 19-én jön, mintha egyik banda sem akarta volna kockáztatni a lemaradást, inkább közös rajtvonalról indulva döntik el, kinek fogy jobban a lemeze. Végül a Papa Roach mentségére annyit jegyeznénk meg: Jacoby Shaddixék új anyagáról már négy szám ismert, és ebből kettő maradt a gitárközpontú, dallamos metalkodásnál, nem kell attól tartanunk, hogy a srácok 180 fokos fordulatot vennének, míg a Linkin park esetében efelől korántsem lehetünk biztosak.

Papa Roach - Periscope ft. Skylar Grey

Linkin Park - Heavy ft. Kiiara:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3012400467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása