Fülesbagoly

Diliházba zárta a Kasabian a Blöff sztárját

2017. április 01. - matesas

Emlékeztek a Blöffből a Szőke András hangján megszólaló Stephen Grahamre? Az idétlen, teszetosza Tommy, akinek minden akciója balul sül el. Graham most a diliházba költözött, a Kasabian legújabb klipjében a zárt osztályon lázítja a betegeket.

kasabian_1.jpg

You’re In Love With A Psycho címmel jelent meg a Kasabian első kislemezdala az április 28-án megjelenő új albumról. Az angol bandával az idei Sziget Fesztiválon is találkozhatunk. A most bemutatott szám jóleső pop-rock, semmi komoly, semmi mély, a klip is inkább afféle cuki vicceskedés, amelynek főszerepét a Blöff sztárja, Stephen Graham alakítja. A zenekar elárulta: a zárt osztályon játszódó videót Száll a kakukk fészkére ihlette.

A Kasabian egyébként nemrég az ausztrál Triple J rádió vendége volt, és ha már beugrottak, zenéltek is a fiúk. Többek között a Cypress Hill slágerét, az Insane In The Brain című 1993-as felvételt is átdolgozták, a diliházas klip mellett ezt is megmutatjuk nektek.

Kasabian - You’re In Love With A Psycho:

Kasabian - Insane In The Brain:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712393073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása