Fülesbagoly

Videó: porig alázta rajongóját Josh Homme

2017. március 27. - matesas

25 ezer dollárra (7,3 millió forint) perelte saját rajongója Josh Homme-ot, a Queens of the Stone Age frontemberét. A felperes szerint Homme súlyosan inzultáta őt, amikor autogramot akart kérni egy detroiti koncert után. Az esetről videó is készült.

josh-homme.png

Egy michigani bíróságon kezdődik egy kártérítési per, amelynek alperese Josh Homme, a Queens of the Stone Age frontembere. A rockert egy rajongója, bizonyos Jason Leckrone perelte be, a férfi állítása szerint Homme meg akarta verni őt, közben nagy tömeg előtt súlyosan megalázta, verbálisan inzultálta. Az eset még tavaly történt, Homme és Iggy Pop koncertje után, a rocker pechére valaki videóra rögzítette a történéseket és eljuttatta a TMZ szerkesztőségének. A vádirat szerint Leckrone a megalázás, az érzelmi agresszió következtében lelki sérülést szenvedett. Mit is mondhatnánk? Talán a 7 millió forintnak megfelelő összeg gyógyírt jelenthet e súlyos lelki bajokra...

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1812374201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása