Fülesbagoly

Néhány óra alatt elkapkodták a Metallica-jegyeket

2017. március 24. - matesas

Ahogyan arra számítani lehetett, néhány óra alatt elkapkodták a rajongók a jegyeket a Metallica jövő áprilisi budapesti koncertjére. Sajnos dupla estére ezúttal nincs lehetőség, aki lemaradt, az kimarad.

metallica_2.jpg

Mint arról a Fülesbagoly beszámolt, 8 év után újra Magyarországon koncertezik a Metallica: James Hetfieldék 2018. április 5-én az Arénában csapnak a húrok közé. A hivatalos Metallica klubtagok március 21-én 10 órától 24 órán át vásárolhattak belépőket, és az érdeklődés alapján már akkor sejteni lehetett, hogy igen hamar el fog kelni az összes tiket. És így is lett, a ma 10 órától megkezdett árusítás elképesztő keresletet generált, néhány óra alatt el is kapkodták a rajongók a jegyeket. Ha esetlen valaki arra számít, hogy dupla buli lesz, mint a RHCP esetében, akkor téved. A turnédátumokat úgy hozták nyilvánosságra, hogy több fellépéssel nem bővül a lista.

Metallica - Halo On Fire:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3912368093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása