Fülesbagoly

Halála előtt csodás dalt írt Carrie Fisher

2017. március 07. - matesas

Sean Lennont, John Lennon fiát őszinte barátság fűzte a tavaly elhunyt Carrie Fisherhez és az átbeszélgetett éjszakák során előfordult, hogy közös dalokat is alkottak. Lennon most megosztott egy demófelvételt, a melankolikus Bird Song szövegét Fisher írta.

willow-smith-sean-lennon-share-song-written-with-carrie-fisher-split.jpg

Leia hercegnő tavaly december 27-én hunyt el, a színésznő halála sokkolta a világot. Carrie Fishert természetesen mindenki a Csillagok háborújából ismeri, pedig több, mint negyven filmben szerepelt és forgatókönyvíróként is dolgozott. Közeli barátja, Sean azonban most Fisher egy eddig ismeretlen oldalát is megmutatja.

– Carrie volt az egyik legjobb és hozzám legközelebb álló barátom. Gyakran hajnalokig beszélgettünk egymással az élet dolgairól. Néhány évvel ezelőtt közösen írtunk egy dalt, és amikor Carrie meghalt, úgy éreztem, hogy rögzítenem kell. A Bird Songban Willow Smith énekel - mondta Lennon. Íme, a dal:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2812319839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása