Fülesbagoly

A bakiparádé után újra összeáll Lady Gagával a Metallica

2017. február 15. - matesas

Hiába a Grammy-gálán látott kínos bakiparádé, a Metallica kedvét ez nem veszi el attól, hogy újra együttműködjön a popüdvöske Lady Gagával. Lars Ulrich dobos az egekbe magasztalta az énekesnőt és a későbbi kollaborációról is beszélt.

metallica-gaga.jpg

Az idei Grammy-díjátadó legkínosabb pillanatait kétség kívül a Metallica és Lady Gaga közös produkciója jelentette. A trash metal banda új albumán szereplő Moth Into Flame című dalát adták elő, James Hetfield mikrofonja tönkrement, az énekes csak tátogott, a közönség csak Gaga énekét „élvezhette”, miközben a popsztár kissé túltáncolta a rendelkezésre álló perceket.

Ám Lars Ulrich dobos korántsem csalódott, szót sem ejtett az intermezzóról, ehelyett a Lady Gagával való további közös munka lehetőségeiről beszélt.

– Lady Gaga ereiben hard rock és metal vér csörgedez. Nincs benne semmi mesterkélt, mindent nagyon könnyedén, organikusan csinál. Már tettünk néhány lépést a következő fejezetet illetően. És ez nem úgy fog működni, mint amikor leül egymással húsz ügyvéd, stratéga és menedzser, hogy kitalálják, miképp lehet kitölteni négy perccel egy országos televíziós közvetítést. Ez egy hiteles produkció lesz. De ez az egész még csak most kezdődött - magyarázta sejtelmesen Ulrich, aki konkrétumokról nem volt hajlandó beszélni.


A Grammy-gála egyik legkínosabb pillanata:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5612263590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása