Fülesbagoly

Sötét harmóniákkal készül az új Alice in Chains album

2017. január 25. - matesas

Az Alice in Chainsnek legalább hét élete van, de a zenekar most a hatodik stúdiólemez elkészítésének ugrott neki, és a fiatalon elhunyt Layne Staleyt váltó énekes, William DuVall ismét bizonyíthatja: egy legenda távozása után sem kell feltétlenül lehúzni a rolót.

aliceinchains.jpg

Layne Staley 2002-es halála óta két lemezt készített az Alice in Chains, és bár a rajongók kételkedtek benne, hogy Staley után is lehet értelme a folytatásnak, William DuVall alaposan rájuk cáfolt. Jerry Cantrell gitáros és DuVall sötét harmóniái remekül viszik tovább a Staley-éra hagyományait, a közönség és a kritikusok is elismeréssel fogadták a 2009-es Black Gives Way To Blue és a 2013-as The Devil Put Dinosaurs Here albumokat is.

Most pedig a banda basszerosa, Mike Inez azt is elárulta: 2017 az alkotás jegyében zajlik, az Alice in Chains stúdióba vonult, hogy rögzítse hatodik lemezét.

– Keményen benne vagyunk a munkában. Az ember rengeteg dolog miatt aggódik, egy csomó üzleti ügy miatt, de amikor bemegy a stúdióba, az olyan, mint egy klubház, ahol nincs helye az üzletnek, csak a mókának és a munkának - magyarázta a bőgős.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7812152479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása