Fülesbagoly

Beteges erotika az új Red Hot Chili Peppers videoklipjében

2016. december 07. - matesas

Új klipet nyomott fel a legnagyobb videómegosztó oldalra a Red Hot Chili Peppers, a Sick Love című nótához készült rajzfilm meglehetősen bizarra sikeredett, tele van szexszel és mindenféle sikamlós cuccokkal.

sick_love.jpg

Beth Jeans Houghton, más néven Du Blonde rendezte az új RHCP videót, a hölgyről érdemes tudni, hogy maga is énekes és dalszerző és leginkább az extrém művészet iránt vonzódik és Anthony Kiedis barátnője volt. A huszonéves newcastle-i szőkeség mintha egy kicsit a saját életét is belecsempészte volna a videóba, hiszen akár csak a rajzfilm főszereplője, Beth is egy másik földrészről érkezett Amerikába.

beth_jeans_houghton_the_hooves_of_destiny_beth_jeans_houghton.jpg

Beth Jeans Houghton rendező vonzódik az extrém művészethez

A Sick Love-hoz készült klip amúgy tényleg beteg lett. Azt láthatjuk, amint a főszereplőnő Hollywoodba költözik, ahol beleszeret Anthony Kiedisbe, megfürdik egy zöld színű trutyiban, fogmosás közben kihullanak a fogai, majd pókká változik és végez az énekessel. A rajzfilmben feltűnik az RHCP többi tagja is, az egyik jelenetben pedig Ádámként és Évaként jelenik meg Kiedis és klipbéli szerelme. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1412030187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ordasbacsi 2016.12.08. 09:18:31

Nekem ez most nem jön be. Az album tetszik egyébként...
süti beállítások módosítása