Fülesbagoly

Csak a pénzért alakulnak újra az együttesek

2016. október 29. - matesas

Scott Ian, az Anthrax ritmusgitárosa nem kertel: szerinte a hajdan legendás bandák újraalakulása egy nagy humbug, csak és kizárólag anyagi érdekek mozgatják ezeket a vállalkozásokat. Ian ezért is értékeli különösen nagyra a Led Zeppelint.

scottian.jpg

Scott ian egy belgiumi rockfesztiválon adott interjút, amelyben meglehetősen élesen kritizálta az újraalakuló zenekarokat.

– Tudod, a pénz mozgatja a világot. Úgy értem, pontosan ez az oka annak, amikor egy-egy nagy együttes tagjai újra egymásra találnak. Különösen, ha tudják, hogy még képesek lehetnek stadionokat megtölteni. De ott van például a Led Zeppelin.Hallottam róla, hogy milyen mesés ajánlatokat kaptak, őrült összegeket ígértek nekik. És mégsem csinálják. Jimmy Pagenek és Robert Plantnek túlságosan nem kell aggódnia a pénzügyeken - elmélkedett Ian.

Legutóbb egyébként a Guns ’N Roses újraéledése kapcsán erősödtek fel az Ianéhoz hasonló vélemények, és szó, mi szó: Axl Rose és bandája valóban hatalmas összegeket kaszálhat a világkörüli turnéval. Igaz, Axlék hevesen tagadják, hogy a pénz motiválná őket és már egy új lemez elkészítését is meglebegtették.

És ilyen az, amikor Ian nem csak beszél, hanem gitározik is:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5111913203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csodatévő dzsagodar 2016.10.30. 19:33:43

Húúú egy Zeppelin reboot pedig mindent vinne.

2016.10.31. 08:33:24

@csodatévő dzsagodar: Inkább maradjanak legendák
süti beállítások módosítása