Fülesbagoly

Átszörfözött közönségén egy felesért az énekes

2016. október 18. - Bagolyhír
Két pont között az egyenes a legrövidebb távolság, jól tudja ezt Jesse Leach, a Killswitch Engage énekese is. Ha tehát a frontember koncert közben kicsit megszomjazik, logikus, hogy a közönsége tetején jusson el a színpadról a bárba.
killsw_jpg.jpg

Családias hangulatú koncertet adott a Killswitch Engage a San Diego-i House of Blues bárban. A klubkoncertek örök sajátossága, hogy a zenekar és a közönség testközelbe kerülhet egymással, ez az igazi kémia, néhány méterről figyelni a kedvenceidet, pacsizni velük, és ha úgy akarják, még lovacskázhatnak is a hátadon.
Jesse Leach a szörfözést választotta, az egyik szám közben dobott egy hátast rajongói karjaiba, majd egyenesen a színpaddal szemközti bárig sodortatta magát. Itt bedobott egy felest, jóféle tequilát, majd irány vissza a színpad. A jelenetről felvétel is készült, itt nézheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1611817979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása