Fülesbagoly

Bostoni robbantás: Trent Reznor írja a filmzenét

2016. október 05. - matesas

Egy jól bevált páros, Trent Reznor és Atticus Ross készíti a 2013-as bostoni robbantásról készülő film zenéjét. A duó korábban két nagy sikerű mozihoz, a Közösségi hálóhoz és a Tetovált lányhoz komponált.

reznor-ross.jpg

Patriots Day címen kerül hamarosan a mozikba Peter Berg rendező filmje, a mozi a 2013-as bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylet történetét dolgozza fel. 2013. április 15-én két robbanás történt a Boston Marathon céljának közelében. Hárman életüket vesztették és legalább 144 személy szenvedett sérüléseket. Mint utóbb kiderült, a merényletet a csecsen származású Tamerlan és Dzsohar Carnajev testvérpár követte el. A jövő januárban mozikba kerülő filmben többek között olyan nagyágyúk szerepelnek, mint Mark Wahlberg, John Goodman, és J.K. Simmons.

Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere már több nagy sikerű filmhez adta tehetségét, alkotótársával, Atticus Ross-szal a Közösségi hálóhoz és a Tetovált lányhoz komponált. Egészen biztosra vehetjük, hogy ezúttal is súlyos hangulati többlettel töltik meg a drámainak beharangozott politikai krimit.

Reznor és Ross egyik betétdala a Tetovált lányból:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5211770993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása