Fülesbagoly

Elkészült a világ első 3D nyomtatós alumínium gitárja

2016. szeptember 28. - matesas

A 3D nyomtatás ma már az élet minden területén hódító technológia, könnyen lehet, hogy a zeneipart is hamarosan megfertőzi. Íme, elkészült a világ első nyomtatott alumínium gitárja, az izgalmasan kinéző hangszer a Heavy Metal fantázianevet kapta.

first-aluminium-3d-printed-guitar-1.jpg

Olaf Diegel tervezte a gitárt, a szögesdróthoz hasonlító test fémből, 3D nyomtatóval készült Hollandiában. Persze ahhoz, hogy megszólaltatható legyen, szükség volt még egy-két csecsebecsére. A gitár tartalmaz egy juharfa belső magot, ehhez jött még egy egyedi Warmoth nyak és Seymour Duncan pickupok. A gitár eredetileg a War and Peace (Háború és béke) nevet kapta volna, ám végül az alkotók illőbbnek tartották a Heavy Metal elnevezést. És ahogyan a következő képsorokon is látható, sikerült megszólaltatni is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr711749835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása