Fülesbagoly

Életéért küzd a Guns ’N Roses ex-gitárosa

2016. szeptember 06. - matesas

Néhány hete egy interjúban még boldogan mesélte Ron Bumblefoot Thal, hogy két éve legyőzte a rákot. A Guns ’N Roses egykori gitárosáról azonban most ismét aggasztó hírek érkeztek: újra daganatot fedeztek fel a szervezetében.

bumblefoot_1.jpg

Húgyhólyagrákkal küzd a fenomenális gitáros, Ron Bumblefoot Thal. Nemrég a Loudwire magazinnak egy videóinterjúban mesélt arról, hogy 2014-ben sikerült legyőznie a kórt. Az interjúban Bumblefoot még egy telefonnal rögzített felvételt is mutatott a riporternek, a gitáros véres vizeletéről rögzített néhány képsort.

Bumblefoot most a Facebookon jelentette be, hogy ismét tumort találtak a szervezetében, a rák ezúttal is a húgyhólyagját támadta meg és két csomót a tüdején is észleltek. Már meg is műtötték, de további kezelésekre lesz szüksége és a következő két évben háromhavonta kell megjelennie kontrollon. Bumblefoot mindazonáltal bizakodó, bejegyzésében azt írja, hogy „minden rendben van, és csak azok az idők számítanak, amíg boldogan élsz”.

Amikor még Bumblefoot a Guns-ban szólózott:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7211680683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása