Fülesbagoly

Élőben is bemutatta új dalát a Metallica

2016. augusztus 22. - matesas

James Hetfield-ék a múlt héten alaposan meglepték rajongóikat, amikor kiadták Hardwired címet viselő legújabb dalukat. A fiúk nem tétlenkedtek, azóta élőben is eljátszották a fogós szerzeményt.

ujmetallica.jpg

November 18-án jelenik meg a Metallica várva várt nagylemeze, s a zenekar marketing gépezete immáron maximális fordulatszámon pörög. Előbb múlt héten kiadtak egy videóklipet, ez az új lemez első ismert dala. A Hardwired pozitív fogadtatásra lelt a rajongók körében, és ugyan a fekete album vagy az azt megelőző lemezek legemlékezetesebb nótáihoz aligha fogható, a 2008-as Death Magnetic-hez képest felüdülésként hatnak a feszes riffek és hogy nem egy, a végtelenségig elhúzott nótát kapunk.

Hetfield-ék augusztus 20-án, Minneapolisban játszották el az új dalt, ezt most megmutatjuk nektek, mint ahogyan a szám stúdióverzióját is.

Hardwired live:

Hardwired studio:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9811356318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása