Fülesbagoly

Infarktusa után a szeretetben hisz a Primus dobosa

2016. július 04. - matesas

Elkeserítő hírek érkeztek Tim „Herb” Alexanderről, a Primus dobosa Instagram oldalán jelentette be, hogy 2014 után most újabb infarktuson esett át. A zenész megható üzenetet fogalmazott meg, a családról és a szeretetről írt néhány őszinte sort.

tim-herb-alexander.jpg

Első infarktusa után sokáig kórházban lábadozott Alexander, kénytelen volt lemondani a Primus turnéját, amelyet a Tool-lal közösen szerveztek. Alexander később visszatért a csapathoz, és közreműködött a zenekar utolsó nagylemeze, a Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble elkészítésében.

Alexander most ezt írta ki Instagram oldalára: „A minap volt egy második szívrohamom. Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet... Szomorú vagyok, nem pusztán a tény miatt, hogy egyszer meghalok, inkább azért, hogy esetleg nem tudok elbúcsúzni a családomtól. Hiszen ez bármikor megtörténhet, és emlékezzetek rá, hogy meg is fog történni, tehát még az életben kell azt mondanotok az embereknek, hogy szeretitek őket. Élvezzétek az életet, hiszen mindannyian csak egy rövid időre vagyunk itt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr338866240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása