Fülesbagoly

Ez lesz a legjobb Linkin Park lemez?

2016. június 29. - matesas

Nem csak a rajongók, de a zenekar is hatalmas elvárásokkal tekint a készülő nagylemezre, a Linkin Park valamikor az év végén készülhet el az anyaggal. Mike Shinoda egyenesen úgy nyilatkozott: azt szeretné, ha ez volna a legjobb albumuk.

linkinpark.jpg

A Linkin Park utoljára 2014-ben adott ki lemezt, az együttes most a hetedik stúdióalbumán dolgozik és a munkálatok meglehetősen előrehaladott állapotban tartanak. Mike Shinoda, a zenekar gitárosa, másodénekese azt mondja: nagyon magasra emelték a mércét, ez az album mindenképp más lesz, mint az eddigi Linkin Park anyagok.

– A dalok alapjaival már megvagyunk, rögzítettük, most itt az ideje, hogy sebességet váltsunk, magasabb fokozatba kapcsoljunk. Most kezdjük el felfedezni, hogy ennek a lemeznek milyen lesz a saját hangja. Kísérletezve dolgozunk, a hangszereket élőben megszólaltatva rögzítjük a felvételeket. Azt szeretnénk, hogy ez legyen a legjobb lemezünk - tette hozzá Shinoda.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr498854068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása