Fülesbagoly

Megkezdi a Quimby a tavaszi hadjáratot

2016. május 09. - matesas

Negyedszázados a Quimby, a zenekar komolyan veszi a születésnapot, új lemezt jelentetnek meg idén, addig pedig több új dalt is megismerhet a közönség. A srácok most egy villámgyors tavaszi hadjárattal melegítenek be a fesztiválszezonra.

quimby-1.jpg

Öt koncertet ad május végén a Quimby, a zenekar most tette közzé a Facebook-oldalán a miniturné állomásait. „Újra útnak indulunk, bemelegítünk a fesztiválszezonra!” - írták rajongóiknak, és nem kétséges, hogy feszített tempójú napok várnak Kiss Tibiékre. Május 16-án Esztergomban lépnek fel, a következő állomás Veszprém, május 20-án, majd másnap Szegeden várják rajongóikat, május 26-án Eger következik, május 27-én pedig Pécs városát veszik be.

A Quimby ünnepi évének csúcspontja alighanem a november 26-ai, Budapest Sportarénában megrendezett koncert lesz, addigra megjelenik az új stúdiólemez is. A tervek szerint az albumról még a megjelenés előtt négy dalt is megismerhet a közönség, az elsőt múlt héten tették elérhetővé, és nyugodtan kijelenthető: a Forradalom című dal nem okoz csalódást.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr258698130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása