Fülesbagoly

Dave Lombardo a Suicidal Tendencies-ben veri agyon a dobokat

2016. február 22. - matesas

Brutális erősítés érkezik a Suicidal Tendencies-hez, legalábbis néhány koncert erejéig bizonyosan. Dave Lombardo, a Slayer dobosa csatlakozik a csapathoz, az még kérdéses, hogy csak az élő show vagy esetleg egy közös album lehetősége is felmerült-e.

davelombardo_es_mikemuir.jpg

A Megadeth és Children of Bodom mellett turnézó Suicidal Tendencies legénysége a következő kilenc koncert erejéig már biztosan a soraiban tudhatja a legendás Dave Lombardo-t. A ST frontembere, Mike Muir a Facebook-on lelkesen annyit fűzött a hírhez: „Hogy mit jelent ez? Őrült lesz és brutális.”

Az még nem derült ki, hogy Lombardo csatlakozása mit jelent a jövőre nézve. A ST előző dobosa, Eric Moore 2007 és 2014 között ütötte a szerkót, azóta a bandánál nem megoldott véglegesen az ütőhangszeres pozíciója. Amellett, hogy a ST részt vesz a Megadeth turnén, saját koncerteket is lekötöttek, úgyhogy most valóban elkél az erősítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr888410460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása