Fülesbagoly

Bezár a Roncsbár

2024. október 09. - Bagolyhír

Tizenkét év működés után bezár a Roncsbár Debrecenben. A népszerű szórakozóhelyen október 24-én lesz az utolsó buli. Közleményükből az derül ki, hogy bevásárlóközpont épül a helyükön.

roncs.jpg

Váratlanul érhette az októberi bezárás a Roncsbárt, mivel decemberre is vannak meghirdetett koncertjeik. A szórakozóhely a Facebookon tudatta, hogy a Roncsbár is helyszínéül fog szolgálni a későbbiekben megvalósuló Fórum 2. bevásárlóközpontnak. A zárás miatt több bulit is előbbre hoztak, így a zárás előtt fellép még a Kowalsky meg a Vega és a Paddy and the Rats is. A hely azzal zárja közleményét, hogy "Ha Mindannyian úgy akarjuk, a folytatás sem várat sokáig magára, a közös akarat továbblendít Bennünket és egy talán még nívósabb Roncsbárban találkozhatunk!" Legyen így!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr718704776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása