Fülesbagoly

Budapesten indítja világkörüli turnéját az Iron Maiden

2024. szeptember 19. - Bagolyhír

Az Iron Maiden jövőre Run For Your Lives világkörüli turnéját Budapesten indítja, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte.

iron-maiden-portrait_k-credit-john-mcmurtrie-805x511.jpeg

A turné egyben jubileum is, 50 éve lesz annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart, és ennek örömére egy nagyon különleges setlistet ígérnek a Maiden rajongóknak, amely átfogja a zenekar első kilenc stúdióalbumát az Iron Maiden-től a Fear Of The Dark-ig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával!
A turnéindító show 2025. május 27-én a Budapest Arénában lesz. Jegyek szeptember 26-án 10 órától kaphatók.
Bruce Dickinson énekes így nyilatkozott: „A jövő év nagyon különleges lesz az Iron Maiden számára, és a rajongóinknak egy igazi, “egyszer az életben” élményt fogunk nyújtani. Ez egy olyan turné lesz, amely mosolyt csal az arcotokra és ujjongást a torkotokba. Ha már láttál bennünket korábban, akkor készülj fel, hogy ez az élmény egy teljesen új szintre emelkedik. Ha még sosem láttál bennünket, akkor mégis mi az ördögért vártál eddig? Most itt a lehetőség, hogy megtudd, miről maradtál le! Az Iron Maiden buli biztosan magával fog ragadni téged!”
A turné első szakaszán – Budapestet is beleértve – az amerikai Halestorm lesz az előzenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7218494772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása