Fülesbagoly

The Curious Kind: József Attila versfeldolgozás után koncert a Szigeten

2024. augusztus 06. - Bagolyhír

A hazai prog rock színteret erősítő The Curious Kind zenekar hasznosan tölti a nyarat: készítik első nagylemezüket, melyről lassanként csöpögtetik az új dalokat és feldolgozásokat, emellett készülnek első Sziget Fesztivál fellépésükre! Ráadásul a napokban vált elérhetővé a márciusi A38 Hajós élő koncertfelvételük a Petőfi TV jóvoltából.

tck.jpg

A The Curious Kind első cover dala az Ashes to ashes (Faith No More) után most itt a következő, mely a zenekar első magyar nyelvű dala is egyben. Tapadjatok a streaming felületekre és hallgassátok őket! Már csak azért is, mert József Attila Óh, szív! Nyugodj! című alkotását zenésítették meg, melynek énekdallamaihoz Ágnes Vanilla korábbi feldolgozása adta az ihletet. A cover-dalokat próbatermi környezetben rögzítik vágás nélkül és ‘Rehearsal Sessions’ sorozatként kerülnek kiadásra. A legújabb alkotást itt tudjátok nézni-hallgatni.

Te mész a Szigetre? Na és kint leszel az utolsó napon? Ha igen, akkor érkezz korán és ne hagyd ki a TCK koncertjét a Light Stage színpadon 15:25-től! Kellemes ráhangolódás lesz az uccsó nagy partizásra a fesztivál zárónapján. A zenekar a tavalyi, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón nyerte a fellépési lehetőséget.

Ha pedig nem bírod prog rock nélkül addig és kedveled a szép melódiákkal tűzdelt katartikus zenei élményt, akkor jó hírünk van, mert már elérhető a The Curious Kind március 9-ei, Liveurope-os, A38 Hajós koncertje egy interjúval megspékelve a Petőfi TV online-on, így végre Te is megnézheted, hogyan varázsol éteri hangulatot a zenekar élőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1118461007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása