Fülesbagoly

Majkáék 5 millió forinttal támogatják a balesetet szenvedő Mehringer zenekart

2023. augusztus 07. - Bagolyhír

Minden hangszeres és technikai kárát kifizeti a Majka Produkció a Mehringer zenekarnak, akik pénteken szenvedtek súlyos közúti balesetet. A zenészek és a stábtagok is súlyosan megsérültek, a felszerelésük pedig teljesen megsemmisült.

majka_2.jpg

Az együttes Budapestről ment az M6-oson az Ördögkataln Fesztiválra, amikor deffektet kaptak és felborultak. A baleset körülményeiről korábbi cikkünkben írtunk is. A történtekről értesült Majka, aki egy Facebook-videóban elmondta: Mehringer Marciék 5 millió forintos technikai és hangszeres kárát kifizeti a Majka Produkció.
Ezt követően a zenekar közölte:
"A gyűjtés ezen szakaszában ez akkora fordulópont és akkora terhet vesz le a hátunkról, hogy szeretnénk mi is fordítani egy nagyot mindenen és a lehető legtöbbet visszaadni a közösségnek, hálánk jeléül. Azt beszéltük meg a fiúkkal és a menedzserünkkel, hogy az így fennmaradó adományokat nem csak a mentősöknek továbbítanánk, hanem rajtuk kívűl a pécsi - és a kaposvári kórházat is megajándékoznánk, akik segítik mindannyiunk felépülését."

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9218188089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása