Fülesbagoly

Súlyos közúti balesetet szenvedett a Mehringer zenekar, gyűjtést szerveznek a javukra

2023. augusztus 06. - Bagolyhír

Budapestről az Ördögkatlan Fesztiválra tartva súlyos közúti balesetet szenvedett a Mehringer zenekar az M6-os autópályán péntek délután. A csapat busza Paks térségében járt, amikor a rendőrségi szakvélemény szerint durrdefektet kaptak. A balesetben Frick Peti dobos súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

mehringer_koncert.jpg

Fejes Fanni, az együttes menedzsere - aki szintén a buszban utazott és szintén megsérült - elmondta, hogy Peti több csontja eltört, és intenzív osztályon ápolják. Az orvosok szerint szerencsére fel fog épülni.

mehringer_baleset.jpgA csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek. A Fábián Juli Alapítvány ezért adománygyűjtést szervez a zenekar megsegítésére. Adakozni banki átutalással lehet, a következőképp:
Kedvezményezett: Fábián Juli Emlékalapítvány
Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000
Megjegyzés: "Mehringer"
A kitűzött cél ötmillió forint - a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és -pótlás, valamint a rehabilitáció költségei. Amennyiben a gyűjtés túllépi az elért célt, a fennmaradó összeggel a zenekar kérésére a Tolna Megye 104 Mentőalapítványt támogatják. Az adományozók számára a zenekar egy ajándékkoncertet tervez támogatásukért fejében - ennek részletei még kidolgozás alatt vannak, de hamarosan hírt adnakk a konkrétumokról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3418187213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása