Fülesbagoly

Káromkodásért büntet a YouTube

2023. január 11. - Bagolyhír

Fontos változás lépett életbe a közelmúltban a YouTube monetizálási (pénzzé változtatás) irányelveiben. A sárga dollárjel mostantól azon videók mellett is felbukkan, amelyek káromkodással kezdődnek. Nem engedi ugyanis bevételszerzésre használni a platform azokat a tartalmakat, melyek első 8 másodpercében csúnya szavak hangzanak el.

jh_1.jpg

A változásról a WMMD írt, hozzátéve: a videómegosztó évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak olyan tartalmakon helyezzen el hirdetéseket, melyek megfelelnek a hirdetőbarát kategóriának. Ha monetizálni szeretnéd a videóidat, érdemes nyomon követni a hirdetőbarát tartalomra vonatkozó irányelveket.
Az új irányelv értelmében például a Metallica, vagy a dalt szerző Anti-Nowhere League biztosan lemondhat a So What YouTube-os bevételéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3418023876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása