Fülesbagoly

Lemezkiadást nyert a Quack a Fülesbagoly Tehetségkutatón, most ki is jött az album

2023. január 04. - Bagolyhír

Nemcsak Tánc! címmel megjelent a Quack új nagylemeze, és itt van az albumhoz készült első klip is.

img_8611.JPG

A Quack zenekar tagjai Barta Egon (szólógitár), Daróczi Bence (akusztikus gitár, vokál), Erdei Sára (szaxofon), Lőrincz Álmos (ének), és Vendl Máté (dob). Álmos az Ének iskolája első évadában mutatkozott be először, majd 2021-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol találkoztak Bencével. Tavaly a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében lemezkiadást nyertek a Music Fashion lemezkiadónál. Ezzel a Quack zenekarnak lehetősége nyílt elkészíteni első albumát, amely megjelent Nemcsak Tánc! címmel.
- Ebben a lemezben benne van minden, az elmúlt 4 évünkről. Régi és új dalok, amikben egyszerre van meg a kötöttség és a Broadway-es beütés, amit a fúvósszekció ad dalainkba - meséli Álmos, a zenekar énekese. Gondolkodunk, hogy hol a helyünk a világban és egyszer csak kiszakad belőlünk, hogy valójában mit gondolunk az egészről. Ez a lemez összefoglalja, hogy hogyan keressük a helyünket a kapcsolatainkban, feszegetjük a saját határainkat, és ehhez társul egy kísérletező zene, amire az alterpop kifejezést szoktuk használni.
Az albumról elsőként a “Mire volt jó?” című dalhoz érkezett klip.

Az album fent van az összes online felületen, ITT mind megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5518018246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása