Fülesbagoly

Novák Péter, Ganxsta Zolee és Molnár Máté is fellép Cséry Zoli szülinapi koncertjén

2023. január 03. - Bagolyhír

Magának a főhősnek, azaz Cséry Zolinak is nehezére eshet felsorolni, hogy hány formációban zenélt már. Ott volt ugye a Special Providence, mint saját banda, most a Patché, muzsikált a ROAD, a Subscribe, a Kimnowak illetve a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekarokban, hogy csak párat említsünk. Így aztán volt bőven kit meghívnia a március 9-i születésnapi koncertjére.

fast-a-inv5547.jpg

A kiváló billentyűst 40 éve pottyantotta a Földre a gólya, így van ok az ünneplésre. A buli március 9-én lesz Csepelen, a Barba Negrában rengeteg vendégművész részvételével. Név szerint fellépnek:

Novák Péter (Kimnowak)
Ganxsta Zolee
Molnár Máté (ROAD)
Brucker Bence (AWS)
Delov Jávor (Random Trip)
DJ Q-Cee (Random Trip)
Csongor Bálint (Subscribe)
Pákai Petra (Patché)
Kálloy-Molnár Péter
Miller Zoltán (Emberek)
Török Viktor (Groove Funky Gang)
Markó Ádám (Special Providence)
Bata István-Special Providence
Fehérvári Attila (Special Providence)
Kertész Márton (Special Providence)
Baranyi Gergő - basszusgitár
Tóth Ádám - gitár
Molnár Mátyás - dob

A hivatalos kedvcsináló úgy szól, hogyaszongya "ha egy igazi színes, izgalmas zenei kavalkádra vágysz és egy jó hangulatú koncertre a progresszív műfajokon át egészen a pop-ig, belekósolva a jazzbe, funk-ba, akkor ünnepelj együtt Zolival és zenészbarátaival egy igazi óriáskoncert keretében." Minket megvettek. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr818017424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása