Fülesbagoly

Hét dalos livesession videóval jött ki a *Quack*

2022. június 15. - Bagolyhír

A zenekar év elején vonult stúdióba Tatán, ahol a felvételek mellett élőben is zenéltek egyet. Hét dalos livesession-videót mutatunk a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató tavalyi döntősétől.

quack_livesess.jpg

- A *Quack* a tavalyi évben alaposan megújult. A háromtagú fúvósszekció, a billentyű és a vokalisták nagyobb és teljesebb hangot adtak a zenekarnak, amit egyszerűen imádunk - az új hangzás viszont már elég messze van azoktól a felvételektől, amik elérhetőek a zenekartól. Olyan anyagot akartunk készíteni, ami megmutatja, hogy milyen a banda élőben, hogy mekkora buli egy-egy koncertünk, és hogy mit nevezünk most *Quack* zenekarnak. A fő törekvésünk persze továbbra is változatlan: megtáncoltatni bárkit, aki ezt a felvételt hallgatja! Ha megmozdulsz a zenénkre, már elértük a célunkat - mondta el Lőrincz Álmos, a zenekar énekese.
A felvétel a Peron Tehetségközpont új fejlesztésében, a Peron Sound Studióban készült Tatán, a hangért Vilcsek Dániel és Asztalos Róbert (a zenekar billentyűse-producere-mindenese), a videóért pedig Vince Aliz operatőr és Szekes Speti vágó felelt.
A zenekar Facebook-oldalán az elmúlt hetekben már megjelent jópár a számokból önállóan, egyben az egész Peron LiveSession viszont itt és most látható először, két, eddig be nem mutatott dallal kiegészítve.

A *QUACK* TAGJAI:

Asztalos Róbert Dániel - billenytűk, hangszerelés
Barta Egon - szólógitár
Lőrincz Álmos - ének, gitár, szövegek
Németh Ákos - basszusgitár
Vendl Máté - dobok
Erdei Sári - szaxofon
Kaufman Joel - trombita
Szögi István - harsona
Daróczi Bence - vokál
Gálos Luca - vokál

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6817857595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása