Fülesbagoly

Ha jó zenére vágyik, Rolling Stonest hallgat Herendi Gábor

2021. december 18. - Bagolyhír

Filmjeiben hangsúlyos szerepet kap a zene, sokat jár koncertre, ha jó muzsikát akar hallani, akkor Rolling Stonest rak be.A Privát Lemezjátszó Podcast-sorozat friss vendége Herendi Gábor producer, forgatókönyvíró, többek közt a Valami Amerika, a Magyar vándor, a Kincsem és a Toxikoma rendezője.

noriherendi.jpg

A filmes szakember zenei eszmélése a gimnáziumi évek elején történt, amikor osztálytársai hatására megszerette a Deep Purple, a Santana és Black Sabbath munkásságát. Ezt követően jött egy hosszú Pink Floyd időszak, majd az Emerson, Lake & Palmer kerítette hatalmába. Utóbbi bandát a mai napig előveszi, ha jó zenét akar hallgatni, és így van ezzel a Rolling Stones esetében is. Réti Nóri műsorvezetőnek azt is elmondta, hogy eleinte kétségbeesett, hogy gagyi zenéket hallgatnak a gyerekei, de később igényesebb dalokat kezdtek hallgatni, és most már a gyerekekből merít. Herendi Gábor párja nagy koncertre járó, így gyakran mennek egy-egy zenekart megnézni. Emlékezetes volt számára Michael Bublé és Demjén Ferenc, most pedig izgatottan várja Bruno Mars koncertjét.
A rendező a Privát Lemezjátszó Podcast hagyományai szerint mesélt a számára öt legfontosabb dalról is. A podcast az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1816786618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabroca 2021.12.21. 18:39:55

sajnos kiöregedtek már a nagy bandák, élőben már alíg van minőségi zene.
süti beállítások módosítása