Fülesbagoly

Veszteséges volt az idei, ezért nem lesz jövőre AlteRába Fesztivál

2021. december 17. - Bagolyhír

A szomorú poszt már pár napja kint van az AlteRába Fesztivál Facebookján, de mi csak most szembesültünk a hírrel: nem rendezik meg jövőre a körmendi fesztivál.

alteraba.jpg

Az AlteRába Fesztivál 2010-ben indult útjára, és a régió kiemelkedő könnyűzenei rendezvényévé nőtte ki magát. Idén olyan húzónevek léptek fel, mint a Bagossy Brothers Company, a Kowalsky meg a Vega, a ROAD, a Vad Fruttik vagy a 30Y. A szervezők miatt azonban hiába zenéltek népszerű előadók, a covid miatt kevesen buliztak, és emiatt jövőre nem is lesz fesztivál. A sajnálatos hír a Facebookon tudatták így:

Kedves Barátaink!
Ahogy igértük jelentkezünk, hiszen ilyenkor már keresitek az early bird jegyeket.
Azonban idén jó hírrel nem tudunk szolgálni, a 2022-es Alterába Fesztivált nem tudjuk megtartani.
Aki itt volt idén, láthatta, hogy főleg a covid miatt, kevesebben voltunk, veszteséggel zártunk, így a következő 2022-es esztedőt nem tudjuk vállalni a jelenlegi és várható körülmények közt.
Szeretnénk azonban az Alterába Fesztivál neve alatt egyedi koncerteket tartani a városban, erről januárban egyeztetünk a Körmendi Kulturális Központtal, valamint az Önkormányzattal.
Idén így a Rába parton legalább a felújítás megtörténhet és 2023-ban egy megújult épülettel, infrastruktúrával várunk benneteket a megszokott helyen.
A jelenlegi helyzetben láthatják a koncertre járók, hogy a szakmában nagy a baj, segítsetek minden klubot azzal, hogy elmentek a rendezvényekre, mert különben már nem lesz hova...
A nyárra tervezett koncertekkel kapcsolatban január végén jelentkezünk, oda is nagyon várunk benneteket, hiszen az segíthet, hogy legyen 2023-ban újra fesztivál!
Legyen Békés, meghitt Karácsonyotok, és egy koncertekben bővelkedő, egészségben, barátságban, lojalitásban gazdag Új Esztendőtök!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3016785386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása