Fülesbagoly

Feloszlott a Mongooz and The Magnet

2021. december 17. - Bagolyhír

Hét év után bejelentette a feloszlását a norvég, ír és magyar tagokból álló Mongooz and The Magnet. Búcsúzóul kiadtak még egy dalt Walk Alone címmel, és videót is készítettek hozzá. mutatjuk.

mongooz_1.jpg

A dal itt hallható:

A banda ezekkel a szavakkal búcsúzott:

Ma adjuk ki az utolsó Mongooz dalt, a zenekar ezennel befejezi a működését. Nehéz volt meghozni a döntést, tekintve, hogy az elmúlt 7 évben életünk nagy részét képezte a zenekar, most mégis úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy tovább lépjünk. Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit a zenénkkel elértünk, és ami még fontosabb, hálásak vagyunk minden pillanatért, amit barátként és zenésztársként megéltünk együtt.
Szeretnénk külön köszönetet mondani mindazoknak, akik valaha eljöttek a koncertjeinkre, hallgatták a zenénket, vásároltak CD-t, 'nincsen cigim' táskát, vagy bármilyen más módon támogatták a zenekart. Számunkra ez a világot jelentette, és nélkületek nem értük volna el mindazt, amire most büszkék vagyunk.
A jó hír az, hogy a jövőben is folytatjuk a zenélést. Ian szóló projektjére (O’SULLIVAN) fog koncentrálni, a többiek (Magnus, Geri és Áron) pedig egy új zenekari projekten dolgozunk, amivel kapcsolatban jövőre várható több információ.
Még egyszer, minden rajongónknak köszönjük azokat a csodálatos időket, amelyeket soha nem felejtünk el. Van még egy dalunk számotokra, a „Walk Alone”. Reméljük, nektek is annyira tetszeni fog, mint nekünk.
Ölelés,
Mongooz And The Magnet

Köszi, hogy voltatok, és sok sikert a külön utakon! Végül szóljon tőlük a kedvenc dalunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6416786242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása