Fülesbagoly

Az egészségügyi dolgozókért szervez jótékonysági koncertet Lady Gaga

2020. április 07. - tothjutka

Nemzetközi jótékonysági koncertet szervez Lady Gaga az Egészségügyi Világszervezet (WHO) javára, hogy a frontvonalban dolgozó egészségügyi szakembereket elláthassák a koronavírus elleni védőfelszerelésekkel. A tévéműsorba számtalan világsztár jelentkezik be otthonról Alanis Morissette-től Paul McCartney-n át Billie Eliishig. gagalady_020417getty_0.jpg

Lady Gaga bejelentette, hogy jótékonysági koncertet szervez, amelynek bevételét az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arra fordítja, hogy a koronavírus elleni globális harc frontvonalában gyógyító orvosokat, nővéreket, egészségügyi dolgozókat elláthassák megfelelő mennyiségű és minőségű védőfelszereléssel. A „One World: Together at Home” című kezdeményezéshez a világ minden részéből csatlakoztak előadóművészek, zenészek, színészek, sportolók, akik az otthonaikból jelentkeznek be a tévéműsorba. A fellépők listája impozáns, köztük lesz például Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan and Stevie Wonder. A műsort Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel és Stephen Colbert, valamint a „Sesame Street” néhány bábfigurája fogja vezetni.

A különleges tévéműsor április 18-án lesz látható először az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában az ABC, NBC, ViacomCBS Networks, az iHeartMedia, a Bell Media platformjain. Másnap, április 19-én pedig világszerte a BBC One mutatja be a műsort a beIN Media Group, a MultiChoice Group és az RTE közreműködésével. Az adást online is közvetíti számos cég, például az Alibaba, az Amazon Prime Video, az Apple, a Facebook, az Instagram, a LiveXLive, a Tencent, a Tencent Music Entertainment Group, a TIDAL, a TuneIn, a Twitch, a Twitter, a Yahoo és a YouTube. Ez azt jelenti, hogy nálunk is elérhető lesz a program több platformon is.

-Tiszteletünkről és támogatásunkról szeretnénk biztosítani azokat az egészségügyi dolgozókat, akik hősiesen küzdenek. A „One World: Together at Home” célja, hogy megmutassuk az összetartás erejét és bátorítást adjunk a koronavírus elleni globális harchoz”- mondta Hugh Evans, a Global Citizen ügyvezetője és társalapítója. Hozzátette: - A zene és a szórakoztatóipar segítségével hatást akarunk gyakorolni, és ezzel a globális, élő adással azokat ünnepeljük, akik a saját biztonságukat háttérbe szorítva mindannyiunkért dolgoznak és az életüket kockáztatják értünk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3315597268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása