Fülesbagoly

System Of A Down és Korn a Nova Rockon

2019. szeptember 26. - Bagolyhír

Egy rakat zenekart jelentett be imént a Nova Rock. Biztosan fellép a fesztiválon jövőre a System Of a Down, a Disturbed, a Korn és az Offspring. 

soad_promo-800x533_1.jpg

A napokban több európai fesztivál is közzé tette az első neveit, és több helyen is bejelentették a System Of A Down fellépését. Innentől aztán minden osztrák és magyar SOAD-fan imádkozni kezdett, hogy a Magyarország és Ausztria határán megrendezésre kerülő Nova Rock fesztiválon is tiszteletüket tegyék. A Miatyánk hatott, 2020. június 11. és 13. között ott lesz Nickelsdorfban a System Of A Down, mi több, koncertet ad a Disturbed, a Korn és az Offspring is. Ezzel együtt az is biztossá vált, hogy az időben és távolságban közeli Volt Fesztiválon ezek a bandák nem lesznek. Szóval irány a Nova Rock!

novarock.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5315172502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása