Fülesbagoly

Axl Rose az új dalát Tapsi Hapsival adja elő

2018. december 26. - tothjutka

Meglepő helyen és formában, az Új bolondos dallamok rajzfilmben bukkant fel Axl Rose új dala. Az énekes Tapsi Hapsival és barátaival adja elő a Rock The Rock című szerzeményt és megmentik a világot.

axlnyul.jpg

Mindenféle hivatalos bejelentés nélkül, egészen váratlanul az Új bolondos dallamok (New Looney Tunes) című rajzfilm legújabb, december 24-én adásba került részében bukkant fel Axl Rose és legújabb dala, a Rock The Rock. A Guns N’ Roses frontemberének neve az epizód végén nincs feltüntetve a szerzők és a szereplők között, de ha ez valóban az ő hangja, akkor a 2008-as Chinese Democracy óta ez az első új dala.

Az „Armageddon Outta Here, Part Two" című epizódban Rose útbaigzazítást kér Tapsi Hapsitól és barátaitól, hogy odaérjen a koncertjére a közelben. A csapat azonban elárulja neki, hogy a koncert elmarad, mert egy aszteroida közelít a Föld felé, amely a becsapódáskor mindent eltöröl. Az énekes erre így felel: „A csudába! Pedig még új hangfalakat is vettem!” A hatalmas berendezések láttán Cucu Malacnak támad egy jó ötlete, Tapsi Hapsi pedig megkérdezi: „ Srácok, ti is arra gondoltok, amire én?” Mire az énekes önironikusan visszakérdez, hogy „Arra célzol, hogy újra hálós pólót és skót szoknyát kéne viselnem a színpadon?” Természetesen Tapsi Hapsi nem erre utalt….Arra kérte Rose-t, hogy zenéljen annyira hangosan, hogy megsemmisítse az aszteroidát, mielőtt az elérné a Földet.

A rajzfilmfigurák és az énekes mentőakciója sikerrel járt: az aszteroida picire zsugorodott, és végül ártalmatlanul a lábuk elé pottyant, vagyis együtt megmentették a bolygót a pusztulástól. Örömükben közösen adták elő a Rock The Rock című dal, amelyben Rose énekel és az Új bolondos dallamok szereplői a zenekar tagjai. Az epizód végén Rose búcsúzik a híres mondattal: „That’s all, folks!”

Az elmúlt hetekben a Guns N’ Roses háza tájáról fel-felröppent a hír, hogy hamarosan új zenével jelentkeznek. Richard Fortus gitáros például azt nyilatkozta, hogy „igyekszünk minél hamarabb kijönni vele, és még az is lehet, hogy ez hamarabb megtörténik, mint gondolnátok”. Vajon erre gondolt?  

A Guns N' Roses egyébként olyannyira kedveli a rajzfilmsorozatot, hogy a klasszikus Bolondos dallamok főcímzenéjét a zenekar fel is használta a Not in This Lifetime turnéja nyitányában.

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9614515418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása