Fülesbagoly

Ezért vált el a Coldplay énekese

2018. július 30. - Leirer Tímea

Gwyneth Paltrow és a Coldplay énekese, Chris Martin 2014-ben jelentették be: hét év után elválnak útjaik. Négy év után az Oscar-díjas színésznő végre megszólalt és mesélt a szakításról, a kapcsolat bukásának okairól és a saját érzelmeiről.

gwyneth-paltrow-chris-martin-19832.jpg

Paltrow bevallotta, már az elejétől kezdve gondok voltak a kapcsolatukkal. Úgy véli, nagyon nehéz együtt élni és a közös terveket megvalósítani, ha két ilyen erős egyéniségről van szó, mint ő és Chris Martin. A színésznő azt mesélte, sokszor előfordult már a szerelmük hajnalán is, hogy nem akartak egymással találkozni, de még beszélni sem, annyira összevesztek valamin. A helyzet később sem javult, egyik fél sem engedett a saját véleményéből, így a probléma csak nőtt.

A New Musical Express kérdésére válaszolna a színésznő azt is elmondta, miért nem beszélt eddig válásról. „Sokáig azért nem beszéltem a szakítástól, mert tartottam tőle, hogy mit mondanak majd az emberek” - mondta Gwyneth Paltrow. – „Egy kívülálló nem biztos, hogy megérti, milyen érzés az, amikor boldogtalanná tesz, hogy tipródsz a saját terveid megvalósítása és a másikhoz való alkalmazkodás között. Velem ez történt és valami hasonlót élt át Chris is. Mindketten jó emberek vagyunk, de az utunk sajnos nem közös.”

A színésznő azt is bevallotta, a mai napig szereti Chris Martint, de nem tudja már elképzelni a közös életüket. „Túl sok volt a fájdalom és hatalmas a kudarc.” – mondta Paltrow. – „Viszont van két csodálatos gyerekünk, akiket együtt fogunk felnevelni. Chris nagyon jó apa, nagyon tisztelem ezért. Csak a jó tulajdonságait látom magam előtt, amikor rá gondolok. A gyerekekkel kapcsolatban sosem voltak vitáink, ebben a témában száz százalékig egyetértünk. Közösek a céljaink, bízom benne, hogy a legjobbat hozzuk majd ki belőlük.”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114149811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.07.30. 19:00:19

cool
én is igy váltam el, a közös jövö nem megy, erős személyiségeknél nehéz megvalósítani

kvadrillio 2018.07.30. 21:51:25

nem kéne szinészeknek droogos zenészekkel összeállni..... mert mindkettő belefullad a droigokba.

mr.lipton 2018.07.31. 09:31:38

Martin pont, hogy nem drogozik. Amit nem ismersz, arról ne nyilatkoztass ki, főként ne sztereotípiákat.

csakférfi 2018.07.31. 12:37:32

"tipródsz a saját terveid megvalósítása és a másikhoz való alkalmazkodás között."
...
...nem tudja már elképzelni a közös életüket. "
....
...

"Túl sok volt a fájdalom és hatalmas a kudarc.”

Ezek az emberek olyan "erős személyiségek" ,hogy önmagukon kívül senki mást nem képesek elviselni.
Viszlát tolerancia.....szerelem....lemondás....hűség....bizalom....intimitás...!
Jónapot egoizmus.
Kivagyi-mivagyiság!
Határtalan arrogancia és nagyképüség!

Nylul 2018.07.31. 22:20:59

@kvadrillio: Hogy neked itt is sikerült annyira butának lenni, amin a birca általában sok-sok hozzászóláson át dolgozik.
Tényleg fel van adva a lecke, melyikőtök a top idióta itt a blog.hu-n, az én szubjektív chartom:
- wmiki (alias 'A tudomány sosem téved')
- kvadrillio
- birca
- ételizésítő
süti beállítások módosítása