Fülesbagoly

Johnny Rotten mutáns disznó lesz

2018. július 24. - Bagolyhír

A legendás Sex Pistols és a PiL (Public Image Ltd.) zenekarok frontembere, Johnny Rotten egy gonosz, mutáns disznót szinkronizál a Tini Nindzsa Teknőcök: A teknőcök felemelkedése című rajzfilmsorozat legújabb évadában.

rottenphoto.jpg

John Lydon, vagyis művésznevén Johnny Rotten hangja szeptember 22-től lesz hallható a Nickelodeon sorozatában a Channel 5 és a Nictoons tévécsatornákon. A zenész közreműködéséről szóló hírt a San Diego-i Comic Con-on jelentették be hivatalosan, és ott láthatta elsőként a közönség a sorozat új előzetesét is. A hírt a zenész is megerősítette a Facebook-on.

Johnny Rotten egy gonosz, mutáns disznó, bizonyos Meat Sweats hangja lesz. Ez a karakter valaha sztárséf volt, aki gonosz, hataloméhes, mutáns disznóvá változott és a Tini Nindzsa Teknőcök ellenségeként bukkan fel. Ő az:

malac.pngA rajzfilmsorozat új évadában nem Johnny Rotten az egyetlen izgalmas szinkronhang. Az egyik gonosznak John Cena 16-szoros WWE világbajnok pankrátor, színész, műsorvezető, zenész kölcsönzi a hangját, míg a többi szereplőt is ismert sztárok szinkronizálják. Lena Headey színésznő például - aki a Trónok harcából lehet ismerős Cercei Lannister megformálójaként- egy Big Mama nevű óriási, mutáns pók hangja lesz, míg Rhys Darby színész-forgatókönyvírót (Igenember, Slágermájerek) egy mutáns varázsló-víziló hangjának kérték fel.

A teknőcök felemelkedése című rajzfilmsorozat legújabb részeiben a főhősök, Leonardo, Donatello, Michelangelo és Raffaello új képességekre tesznek szert és ismét New Yorkban küzdenek a bűn ellen. Új gonoszok tűnnek fel, akik mind másfajta erővel rendelkeznek és mást akarnak, így a Teknőc-fivéreknek ismét össze kell fogniuk, hogy legyőzhessék őket. /Fotó: turtlepedia.wikia.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8714132869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása